A1CNow+
Sistem de monitorizare HbA1c

Sistemul A1CNow+ este unul dintre primele tehnologii care ofera profesionistilor din domeniul sanatatii un acces imediat la starea cantitativa a hemoglobinei glicozilate " indicatorul standard de aur in gestionarea bolilor cronice " fara timp, costuri ridicate si complexitatea referintelor de laborator.

Sistem de monitorizare HbA1c

Mai eficient decat laboratorul

  • Rezultate in 5 minute
  • Proba de sange mica (5μL)
  • Portabil
  • Usor de folosit
  • Fara mentenanta

 

HbA1c afisat in cateva minute

Cu o picatura de sange si doar 3 pasi simpli, testul poate fi efectuat in cabinetul unui medic sau de catre pacient la domiciliu.

Odata ce proba diluata se adauga la analizat, nu exista pasi suplimentari, iar rezultatele sunt disponibile in aproximativ in 5 minute

 

Achizitionati-va A1CNow+ personal.

Hemoglobina glicozilata se coreleaza cu glucoza din sange, oferind o medie a nivelului de zahar din sange in ultimele 2-3 luni cu aproximativ 50% din punctajul provenind din ultimele 30 de zile. In cazul in care Hemoglobina glicozilata este mare, schimbari de dieta, exercitiu fizic si, eventual, medicamente pot ajuta la reducerea acesteia, ceea ce ar putea contribui la reducerea ricurilor pacientului. Discutati cu medicul dumneavoastra despre schimbarile necesare. S-a demonstrat ca o reducere de 1% a Hemoglobinei glicozilate scade riscul de complicatii, cum ar fi cele oculare, renale si a neuropatiei cu 40%.

 

Pentru specificatii tehnice va rugam contactati Eromediks.

web design & development: Web Art Design