Stat Profile pHOx
Analizor automat pentru gaze sanguine si electroliti in regim de urgenta

Utilizand o combinatie optima intre tehnologia biosensor si optica, seria de analizoare Stat Profile pHOx ofera meniuri esentiale de testare a gazelor sanguine si electroliti, necesare in salile de operatie, sectiile de chirurgie, medicina de urgenta, ATI, neonatologie, chirurgie pediatrica.

Stat Profile pHOx, UN ANALIZOR PUTERNIC

Stat Profile pHOx este cel mai mic analizor de gaze de pe piata, avand 9 kg si volum redus, putand fi asfel transportat cu usurinta in sectia spitalului pe cartul mobil.

Tehnologia Nova Biomedical elimina buteliile de gaz, regulatoarele de gaz, tuburile de conectare si umidificatoarele, toate acestea fiind inlocuite de un singur pachet de reactivi, cu care se poate face pana la 300 de teste. Acest pachet de reactivi contine toate solutiile si calibratorii necesari si un container de deseuri.

 

MODELE   pHOx

  • Stat Profile pHOx Basic ( pH, PCO2, PO2)
  • Stat Profile pHOx Blood Gases/Oximetrie (pH, PO2, PCO2, SO2%, Hb, Hct)
  • Stat Profile pHOx Plus( pH, PO2, PCO2, SO2%, Hb, Hct, Na+, K+, CA++ sau Cl-, Glicemie)
  • Stat Profile pHOx Plus C (pH, PO2, PCO2, SO2%, Hb, Hct, Na+, K+, CA++, Cl-, Glicemie)
  • Stat Profile pHOx Plus L (pH, PO2, PCO2, SO2%, Hb, Hct, Na+, K+, CA++ sau Cl-, Glicemie, Lactat)

 

 

Analizoarele Stat Profile pHOx MASOARA SO2% PRIN REFLECTANTA OPTICA

Conform noilor standarde NCCLS , National Committee for Clinical Laboratory Standards, masurarea si nu calcularea SO2%, este necesara pentru evaluarea corecta a saturatiei oxigenului. Toate modelele de analizoare Stat Profile pHOx , exceptand Stat Profile pHOx Basic, masoara SO2% fara ca dumneavoastra sa aveti nevoie de un CO-Oximetru separat.

Analizoarele Nova Biomedical, Stat Profile pHOx folosessc cantitati reduse de sange integral , arterial, venos, capilar, fiind astfel foarte util in sectiile de neonatologie, pediatrie.

 

Stat Profile pHOx - Analizor de urgenta pentru rezultate precise si rapide

Toate modelele Stat Profile pHOx redau rezultatele deosebit de rapid, in mai putin de 1 minut, contribuind astfel la buna desfasurare a activitatii in sectiile de urgenta sau in salile de operatie.

 

Pentru specificatii tehnice va rugam contactati Eromediks.

web design & development: Web Art Design