Stat Profile pHox Ultra
Analizor automat pentru gaze sanguine, electroliti si metaboliti in regim de urgenta

Utilizand o combinatie optima intre tehnologia biosensor si optica, seria de analizoare Stat Profile pHOx Ultra ofera meniuri esentiale de testare a gazelor sanguine, electroliti si metaboliti, necesare in salile de operatie, sectiile de chirurgie, medicina de urgenta, ATI, neonatologie, chirurgie pediatrica.

Testare in regim de urgenta, la costuri reduse

Analizorul automat in regim de urgenta Stat Profile pHOx Ultra combina utilizarea de senzori de durata lunga de viata cu cartusul de reactivi de costuri reduse, pentru ca spitalele sa ofere analize de sange in regim de urgenta la un cost echivalent cu cel al unui laborator central.

 

Un singur analizor, pana la 20 de teste

Nici un alt analizor de gaze nu se ridica la nivelul lui Stat Profile pHox Ultra in ceea ce priveste realizarea a 20 de teste dintr-o singura monstra de sange de 210 μL in doar 2 minute. Alte teste partiale sunt disponibile in mai putin de 1 minut. Testele masurate includ:

  • pH, PCO2, PO2, SO2%
  • Na, K, iCa, iMg, Cl, O2Hb, HHb, COHb, MetHb, tBil
  • Glucoza, Uree/BUN, Creatinina, Lactat
  • Hct, Hb
  • O2Hb, HHb, COHb, MetHb, tBil

Analizoarele Nova Stat Stat Profile pHox Ultra permite masurarea Hb, HCT si SO2% la fiecare proba.

 

Intretinere minima

16 din cele 20 de teste disponibile necesita o intretinere minima. Inlocuirea senzorilor se face de obicei de 1 data pana la 4 ori pe an. In plus, deoarece inlocuirea este simpla, timplu pentru intretinere este scurt.

 

Meniuri personalizate

Analizorul Stat Stat Profile pHox Ultra poate fi configurat cu 5 pana la 20 de teste pentru a satisface cerintele de testare ale fiecarui departament.

 

Operare simpla si rapida cu ajutorul touch-screen-ului

Noua interfata este rapida si usor de folosit. Aceasta utilizeaza pictograme si butoane foarte bine definite pentru operarea aparatului.

 

CO-oximetru optional integrat

Cand este nevoie de un profil complet al fractiilor de Hb ca parte a meniului , analizorul Stat Stat Profile pHox Ultra ofera un CO-oximetru integrat cu proprietati avansate:

  • panou de test complet pentru CO-oximetrie, care include O2, Hb, HHB,COHb, tBil.
  • calibrare automata
  • curatare automata a componentelor optice

 

Magneziu ionic

Analizorul Stat Stat Profile pHox Ultra asigura Magneziu ionic ca parte a panoului sau cu electroliti Acest electrolit lucreaza alaturi de potasiu si calciu pentru a mentine contractiile cardiace puternice si ritmice. Este cel mai folosit electrolit pentru pacienti post-operator din sectiile de ATI.

 

Pentru specificatii tehnice va rugam contactati Eromediks.

web design & development: Web Art Design