EROMEDIKS - PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE


Eromediks este o companie care promoveaza tehnologia inovativa pe piata romaneasca prin introducerea analizoare automate pentru gaze sanguine, electroliti si metaboliti, sisteme de masurare a glucozei/corpi cetonici, a creatininei si a lactatului in regim de urgenta , produse de Nova Biomedical. in regim de urgenta produse

Spitalele care aleg produsele noastre, pot conta pe suportul nostru de la cumparare, la implementarea produsului, trainingul utilizatorilor, implementarea sistemului informatic adaptat noului analizor, rezolvarea problemelor de ordin tehnic in regim de urgenta, urmarirea evolutiei in folosirea noului produs, livrarea rapida a reactivilor si consumabilelor.

Analizoarele de urgenta introduse de Eromediks pe piata romaneasca, se caracterizeaza prin fiabilitatea si acuratetea lor, modul rapid si simplu de operare, meniuri care pot fi prefigurate in functie de nevoile dumneavoastra. Sistemul de mentenanta este integrat in configuratia analizoarelor, controlul intern se face automat la intervale prestabilite, astfel incat pentru utilizator devine foarte rapid simplu de operat, caracteristici esentiale pentru spitale unde fluxul de pacienti este mai mare.

Eromediks promoveaza eficienta si performanta aparatelor printr-un sistem de service rapid si performant, adaptat nevoilor utilizatorului.

Pentru probleme de ordin tehnic va rugam lasati un mesaj la office@eromediks.ro si veti fi contactat imediat. Va multumim!